Interview met Gerard Horton in de Sp!ts op 9 november 2012

Op 9 november 2012 stond er een artikel van mensenrechtenadvocaat Gerard Horton, met de titel ‘Israël schendt kinderrecht’, in de Sp!ts. In dit artikel gaat Gerard Horton, die in de week van 9 november op bezoek was in Nederland op uitnodiging van de Nederlandse coalitie voor Palestijnse kinderen in Israëlische gevangenschap, in op de arrestatie en detentie van Palestijnse kinderen door het Israëlisch leger.

Klik hier om het artikel te lezen.

In het artikel staat ook een commentaar vermeld van Esther Voet, adjunct-directeur van het Centrum voor Informatie en Documentatie Israël (CIDI), op het verhaal van Gerard Horton en het rapport van DCI Palestine waar Gerard Horton naar verwijst. De Nederlandse coalitie voor Palestijnse kinderen in Israëlische gevangenschap is het grondig oneens met de beweringen die Esther Voet maakt.

Lees hier de reactie van de Nederlandse coalitie voor Palestijnse kinderen in Israëlische gevangenschap op de beweringen van Esther Voet.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s