Voortgangsrapport (MCW) Military Court Watch

Naar aanleiding van de tweede verjaardag van het UNICEF-rapport heeft Military Court Watch (MCW) een Voortgangsrapport over de ontwikkelingen gepubliceerd. Het Voortgangsrapport behandelt zowel jurisprudentie als de praktijk tijdens in de afgelopen twee jaar. Het Voortgangsrapport stelt vast dat Israël een aantal inspanningen heeft gedaan met betrekking tot een voortgaande dialoog, aanpassingen van het militaire recht en de heruitgave van de standaardprocedures voor militaire operaties. Ondanks dit alles is de mishandeling van kinderen nog steeds “wijdverbreid, systematisch en geïnstitutionaliseerd”.

Om de rapport te lezen klik hier


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s